EN | HR

Extreme Fishing by Bota Šare – Bowa Restaurant– Hotel Božica

SEZONA 2020 – PONUDA „JUŽNO OD JUGA“ – Otok Šipan, Mali Ston, Dubrovnik


Izaberite uspomene u nastajanju s jednim od naših posebnih paketa!

Hotel Božica


Ovaj hotel je utočište vaših snova. Ima prekrasan pogled na otoke, borove šume koristi kao parfem a ima i privatnu plažu. Zakoračite van i nalazite se pored jednostavne, ali šarmantne luke Suđurađ, s posljednjim utvrđenim renesansnim dvorcem regije, umjetničkom galerijom, vinogradima i maslinama.

Bowa Restaurant


„Wow“ efekt postiže se odmah kad brodom pristupite ovom restoranu u uvali Vrbova, a pred vama se otvori koncept mirne oaze s modernim dodirom. Mediteransko okruženje iz bajke dodatno je naglašeno kabanama i mirisom borova, hrastova i čempresa. Jelovnik se temelji na ideji doživljaja lokalnog života na hrvatskim otocima gdje otočani zadovoljavaju svoje ukusne pupoljke svakodnevnim ulovom svježe ribe, ručno ubranog povrća, domaćeg maslinovog ulja i voća i povrća ispred vlastitog vrta.

Extreme Fishing


Ribanje na našem brodu Antares La Grange omogućit će Vam direktan kontakt s morem i ribom te aktivno sudjelovanje svakog člana ekipe u pleasure ribolovu. Brod ima prostrane kokpite i potpuno je opremljen za ribolov. Ako skiper glasno uzvikne „tunaaaa“, budite spremni na živahnu borbu s jednim od najvećih grabežljivaca Jadrana. Tko je jednom ploveći brodom okusio odrezak od tune uz plavac mali s Pelješca, sanjati će taj doživljaj cijelog života.

I DVA DANA JE MALO


DAN 1

Dolazak do lučice Brsečine kod Dubrovnika, transfer brodom do otoka Šipana, večera i noćenje u hotelu Božica

DAN 2

Ribolovni izlet s kapetanom Extreme Fishinga, a nakon ribolova raw fish snack i kokteli u BOWA restoranu na otoku Šipanu, večera i noćenje hotel Božica, doručak, transfer do lučice Brsečine

UKLJUČENO

Povratni hotelski transfer brodom, dva noćenja, dva doručka i dvije večere u hotelu, cjelodnevni ribolovni izlet s ručkom te snackom i pićem dobrodošlice po osobi.

CIJENA

1600 EUR za 2 gostiju, te 2000 EUR za 4 gostiju

TRI JE SRETAN BROJ


DAN 1

Dolazak do lučice Brsečine, transfer brodom do otoka Šipana, večera i noćenje u hotelu Božica

DAN 2

Ribolovni izlet s kapetanom Extreme Fishinga , nakon ribolova raw fish snack i kokteli u BOWA restoranu na otoku Šipanu, večera i noćenje hotel Božica

DAN 3

Transfer brodom do lučice Brsečine, na odlasku zaustavljanje u Malom Stonu u Bota Šare uz posjetu uzgajalištu kamenica i kušanje vina te ručak od tri slijeda po osobi

CIJENA

2000 EUR za 2 gostiju, te 2400 EUR za 4 gostiju

DODATNO

Program je podložan promjenama ovisno o vremenskim prilikama na moru. Trajanje transfera brodom od Brsečina do otoka Šipana je otprilike 10 minuta. Lučica Brsečine se nalazi 22 km prije Dubrovnika te ako koristite GPS važno je da idete u lučicu, a ne u naselje Brsečine. Lučica Brsečine se nalazi 2 km prije naselja Brsečine iz smjera Zagreba. Lokaciju pogledajte na karti.

NAPOMENA

Molimo da sve poteškoće, intolerancije i alergije prijavite prije dolaska.

Bota Šare Mali Ston


Restoran nudi i njeguje izvornu autohtonu dalmatinsku kuhinju, a inspiraciju za svoja jela vuče iz dvije stare kuharice pronađene u prašnjavim kantunima ovog monumentalnog zdanja. Kamenica kao zaštitni proizvod ovog kraja, a zatim i sve ostale školjke, rakovi i ribe spremljeni po originalnim stonskim receptima iz još iz vremena Dubrovačke Republike.

DAN I NOĆ


Ovo je Premium Extreme Fishing paket za strastvene ribolovce!

Naša najveća radost je ribolov na plavoperajnu tunu, najveću zvijezdu sportskog ribolova koja može težiti čak 600 kg. Jedna je od rijetkih toplokrvnih riba svijeta. Plavoperajna tuna je izvrstna plivačica i lovac koji živi u jatu vršnjaka. Skladno vretenasto tijelo jake građe s izrazito naglašenom i jakom repnom perajom omogućava joj dugotrajno i brzo kretanje u lovu na plijen. Tuna je jedna od najbržih riba u moru. Prosječna brzina kojom se kreće je 12 km/h, a vrlo brzo može ubrzati i do više od 100 km/h. Odmor nakon postizanja takvih brzina joj je također najkraći među ribljim vrstama.

Bez obzira na Vaše ribarsko iskustvo, mi nudimo istinski Extreme Fishing doživljaj koji se odvija se na brodovima Raffaelli 35 Big Game – Hyper i Beneteau Antares 41 - La Grange.

Oba su broda kompletno opremljena za Big Game ribolov, specijalizirana za drifting - lov na plavoperajne tune, sabljarke, morske pse, te jednako adekvatni za trolling malih plavoperajnih tuna i luceva s devet i više štapova.

Pravi znalci uživaju u lovu na sabljarku, predatora površinskih i srednjih slojeva morskih voda daleko od obale. Ovisnici o adrenalinu ističu kako je sabljarka opasna jer joj “sablja” ne služi za ukras. S druge je strane sabljarka pravi ukras tanjura svakog gurmana jer njeno je meso sočno i posebnog okusa.

UKLJUČENO

Piće dobrodošlice, ručak, boca vode za svakog gosta kao i dozvola za lov. Kreće se u ranim jutarnjim satima a završava u kasnim popodnevnim. Moguće je napraviti i poludnevni izlet (na upit).

CIJENA

Do 4 gostiju maksimalno, 1700 EUR

PUSTOLOVCI VLAHO I ANTE


Plovite drugačije

Potez koji volimo jesu otoci Šipan, Mljet i Lastovo, ali nećemo odolijeti niti skrivenim uvalicama koje će vas duboko iznenaditi na tom proputovanju. Pozivamo Vas na jedinstvenu avanturu gdje možete svjedočiti autentičnosti ribolova i istinskog uživanja u povezanosti sa prirodom.

Kreće se iz Dubrovnika katamaranom Sveti Vlaho od 40 stopa sa dva člana posada skiper/ribolovac i mornar, te brodom Antares sa dva člana posade, skiper/ribolovac i mornar.

Brodovi Vas zajedno, povezani i vezani, vode u višednevnu ribolovnu pustolovinu. Ovaj paket je samo za avanturiste i one koje se boje priznati da to jesu! U ovoj priči Vlaho je Vaša kuća u kojoj spavate i gostite se kao pravi gastronomadi, a Ante je lovac koji Vam donosi najbolje komade na udicu.

UKLJUČENO

Za maksimalno 8 ljudi, 5 ručaka ili večera ovisno o ulovu, dnevni hladni snack, te piće i boca vode dobrodošlice po osobi.

CIJENA

6 noćenja, 4 ribolovna dana 9000 EUR ILI 3 noćenja, 2 ribolovna dana 5200 EUR

bota sare quote

Kad je Bog stvarao svijet, jedan dan od sedam je posvetio Dalmaciji.U velikom moru pliva kraljica svih riba – plavoperajna tuna, a u Malom moru kraljica školjki – kamenica Ostrea edulis. Između ta dva mora rastu plavac mali i pošip. Znači, mi smo u raju!

Pero Šare

BOOKING KONTAKT & INFO


Maja Jozić

+ 385 91 63 66 111

fishing@bota-sare.hr

bota sare home big arrow grey up

Rezervacija

required
required
required
required
required
required
required